Welkom op BredaBeeld,

Bredabeeld geeft de kijker een journalistiek beeld van de stad Breda en de gebeurtenissen die daar plaatsvinden.
Breda is een stad in Noord-Brabant gelegen net boven de grens met België. Een historische garnizoenstad met een sfeervol stadshart met de nodige sporen van de voorvaderen van de Oranje Nassaus. Een stad met veel studenten en een gastvrije horeca.

Hoe werkt het:
Op de voorpagina van BredaBeeld kunt u een buffer instellen van hoeveel fotopagina's u wilt zien. Deze staat standaard op 5 maar kan ook op “100" of “alle" gezet worden door erop te klikken. Verder vind u als u op een foto klikt rechtsboven een menuutje met daarin een pijltje. Als u op dat pijltje klikt gaat er een oneindige diashow lopen (zet wel eerst de buffer op “alle” om alle foto’s te zien). In dat menuutje zie je ook haakjes. Klik deze aan om de foto's zonder de browserbalk te zien. Ook is er een winkelwagentje van de webshop te zien kijk voor meer info hierover op de pagina  foto's bestellen.” 

De fotograaf:

Erald van der Aa (1969) is een bekende beroepsfotograaf in Breda. Met een groot gevoel voor bijzonder beeld fotografeert hij mensen en situaties. Hij brengt met zijn onafhankelijke journalistieke fotografie het beeld bij de inwoners en andere belangstellenden. Met zijn fotografie zorgt hij ervoor dat de stad en zijn inwoners in beeld blijven. Zijn foto's zijn overal gepubliceerd in onder andere tijdschriften en dag- en weekbladen, zowel in binnen- als buitenland.

Fotoboeken:

In 2009 , 2010 , 2020 , 2021 en 2022 zijn van elk jaar fotoboeken uitgebracht . De fotoboeken van 2020 , 2021 en 2022 alle met de titel Breda in coronatijd zijn gemaakt vanaf dag 1 dat COVID-19 bekend was in de stad. Het toont de mensen, de stad  en wat er gebeurde tijdens de coronacrisis. Deze boeken vormen samen een uniek cultuur historische beelddocument over de pandemie.  De fotoboeken Breda in Coronatijd 2020 , 2021 en 2022 zijn online te bestellen in de webshop.

Alle foto's op BredaBeeld zijn opgenomen op hoge resolutie. Hierdoor is het mogelijk (afhankelijk van het onderwerp) er afdrukken op papier , canvas , plexiglas dibond of houtpanelen van te maken. Neem hierover contact op met de fotograaf.

Op de foto's zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2016.

Erald van der Aa is lid van de NVF (Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten). van de NVJ,( Nederlandse Vereniging van Journalisten) van DuPho (Dutch Professional Photographers en houder van de LPP. (Landelijke Politie Perskaart). 
      

BredaBeeld.nl is een uitgave van Fotografie Erald van der Aa  Alle rechten voorbehouden.

Copyright © Erald van der Aa,  Neem altijd voor publicatie van een foto contact op met de fotograaf, dat voorkomt misverstanden. zonder schriftelijke toestemming is het nooit toegestaan een foto te publiceren. Als bij ons misbruik van een foto gemeld word stellen wij de verantwoordelijke altijd aansprakelijk.  Wij hanteren de tarieven van Stichting FotoAnoniem. Do not publish photographs without written permission of the photographer. 

AVG: Informatie hierover vind u op de privacy pagina.

Door op de foto te klikken of erover te vegen, of door de pijltjes op uw toetsenbord te gebruiken, kunt u door BredaBeeld bladeren.

Volg ons op Twitter en Facebook   

 

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 12/2022 en welke u (op verzoek gratis) ter beschikking zijn/worden gesteld. Klik hier om de voorwaarden te bekijken.